KRAMPUS ще пуснат новите си песни безплатно

Бързо набиращата популярност нова фолк метъл група Krampus, която издаде първото си демо преди няколко години и първия си дългосвирещ албум през август 2012, сега готви нов материал. В момента групата е на върха на силите си, в нов и подобрен състав, с ново звучене, микс от различни жанрове. Те търсеха (и намериха) перфектното си звучене- модерни влияния, които да не пречат на фолк инструменталите.
И вместо да си налагат да издадат нов албум, Krampus обявиха, че са взели решение да подберат само най-доброто, което  са написали напоследък. Затова и се обръщат към Tommy Vetterli (Eluveitie, Coroner) и неговото  New Sound Studio в Швейцария-напълно независими от звукозаписните компании. Фронтменът Filippo Gianotti коментира, че са запазили една седмица с Tommy, след като не са открили някой, който да им помогне да реализират визията си за продукцията. „Това е най-добрата ни работа в цялата ни кариера до сега“. И вместо да продават песните си, групата ще ги разпространява абсолютно безплатно. Цялата работа с Tommy Vetterli, записана през юли, ще бъде достъпна за дигитално сваляне на 4 септември 2013г.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото