Кой спечели поканата за концерта на 2CELLOS? Последни детайли за събитието.

2Cellos-Poster-RCПриключи и играта ни за една покана за наближаващия концерт на дуото 2CELLOS.

Победител в нея е Сианна Маринова, която бе изтеглена току що чрез жребий. Честито. Ще се свържем с нея, за да уточним подробностите по получаването на пропуска.

Концертът на 2Cellos е след броени дни в зала 1 на НДК. Дуото ще забие за пръв път в София по покана на Loud Concerts. Началото на шоуто е 20 часа, а вратите на залата ще бъдат отворени в 19 часа.

Stjepan и Luкa обещаха пред българските медии невероятно шоу, което ще започне спокойно, след което ще се разрази със страшна сила. Те споделиха, че зрителите им навсякъде по света остават с незабравими спомени от концертите им и се надяват първото им посещение в България също да е много успешно. Макар и все още да не е сигурно какъв точно ще бъде сетлистът, със сигурност ще чуем емблематичните им изпълнения на Smooth Criminal и Thunderstruck, които ги превърнаха в истинска сензация.

В залата няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички фенове под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com  или оттук (http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-concerts) може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на 2Cellos.

Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на зала 1 на НДК.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно,- с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото