Концертите на SKID ROW и TESTAMENT с нова локация

skid row previewСъобщение от организатора на двата концерта:

След като ние от „EventEase“, като организатори, осъществихме два концерта през месец май в новoоткрития софийски клуб „Music Jam“, се убедихме в безспорните предимства на клуба като: перфектен звук, професионална акустична обработка, просторна сцена с видимост от всяка точка на клуба и капацитет от над 1000 човека, взехме решение да преместим предстоящите концерти на Skid Row на 7 юни и на Testament на 18 юни от зала „Универсиада“ в „Music Jam club“.

Убедени сме, че на новата модерна локацията, ще предложим на феновете 100% качествено музикално преживяване, комфорт, атмосфера и обслужване на високо ниво.

Всички закупени билети и за двете събития важат без презаверка. Клубът се намира на ул. „Пиротска“ 5, точно срещу „Централни Хали“ и на метри от метро станция „Сердика“. За онези, които ще се информират за смяната на по-късен етап, новото място е удобно разположено по маршрута на трамвай номер 20, който предоставя директна връзка със зала „Универсиада“.

Вратите на клуба ще отварят в 19.00 ч., но музикалната програма ще започне 30 минути по-късно, за да посрещнем феновете, които ще прочетат известието в деня на концертите.

testament_previewБилети за двата концерта, вече със значително намалена и ограничена бройка, може да намерите в магазини „На Тъмно“, бензиностанции „ОМВ“, к-ци „Booktrading“ (чрез системата на Тicketportal.bg), както и онлайн от: http://bit.ly/SkidRowSofia и http://bit.ly/Testament2019 (чрез системата на PaySera). Поръчки на билети по куриер за цяла България може да направите на 0886 126 995.

 

Следете събитието на Skid Row във facebook

 

Следете събитието на Testament във facebook

 

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото