Концертът на VADER и GORGOROTH – отложен!

Преди около час организаторите на MOST OF EVIL WINTER FEST потвърдиха опасенията на всички фенове, които търпеливо мръзнахме пред залата – първата вечер с хедлайнери VADER и GORGOROTH бе отложена. Обяснението, което получихме е че причината е непреодолим технически проблем, макар многото слухове, които се носеха. Обещано ни бе, че следващата седмица ще бъде обявена нова дата. Билетите от днес ще важат за нея без презаверка, като също така ще могат да бъдат върнати. Двудневните билети ще бъдат компенсирани. Втората вечер на феста(03.12) с хедлайнери SODOM засега остава!

UPDATE:

Явно неприятната новина е била известна доста преди да я научим феновете пред залата. В 18:24 Infernus поства следното съобщение на сайта на GORGOROTH:

Massive Music бяха принудени да отменят планирания за довечера концерт на Gorgoroth, Vader и Valkyrja в София, след като групите пристигнахме на мястото, заради огромни грешки от българския промоутър. Тръгваме си въпреки голямата тълпа пред залата. Наистина съжаляваме за тъжната сигурация и се надяваме че скоро ще имаме шанс да се върнем в София и да работим с по-сериозен промоутър.

 

– Infernus, 02.12.2011, 18:24

 1. #1 написан от Grim Ravisher (преди 12 години)

  Браво!!! Страхотна организация. Ако и днешният концерт отпадне обаче, вече ще побеснея.

 2. #2 написан от Анонимен (преди 12 години)

  От къде да си получим парите? Ходих да си върна билета,а служителите казаха,че не са информирани. Показах им даже новината.

  • #3 написан от ArthurDent (преди 12 години)

   Засега нямаме официално инфо и за билетите и за случилото се. Когато го получим веднага ще го публикуваме.

 3. #4 написан от gorgo (преди 12 години)

  е как да ходи фена маняк на концерт в България при такива сериозни измамници – Мост оф ШИТ !? да горите в ада !

 4. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 5. Коментари за тази публикация
В началото