Концертът на RAGE се премества на 10 януари 2015

Поради отмяна на гръцките дати в рамките на турнето по случай 30 годишнината на групата, планираният за 26 септември концерт на RAGE се премества на 10 януари 2015.  След приключването на турнето бандата ще пристигне специално за концерта си  в София. Мястото на събитието също се променя и ще бъде клуб Mixtape 5. Закупените билети за концерта важат за новата дата без презаверка.  Промоционалните билети за концерта на стойност 25 лева са почти изчерпани. Цената на редовните билети на предварителна продажба е 35 лева и  40 лева в деня на концерта. Билетите могат  да бъдат закупени в мрежата на eventim  и на eventim.bg, а в деня на концерта на касата на клуба.
Всеки, притежаващ билет, за когото новата дата е неудобна, може да го върне на мястото, откъдето го е закупил, до 15 октомври.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото