Концертът на BULLET FOR MY VALENTINE се мести в Арена Армеец

BulletForMyValentine

Шоуто на британската метъл банда BULLET FOR MY VALENTINE на 7 април ще бъде с нова, по-добра локация – Арена Армеец. Промяната на мястото на концерта се налага поради възникнали технически проблеми при размразяването на леда в Зимния дворец на спорта във връзка с провеждането на турнира по фигурно пързаляне за Приз Виктория.

Арена Армеец ще бъде с лимитиран капацитет, отговарящ точно на този на Зимния дворец. Разположението на местата ще е същото – правостоящите ще бъдат разположени на терена, а седящите места вляво и дясно в секторите A и C. Всички закупени билети ще важат без презаверка.

С шест албума зад гърба си BULLET FOR MY VALENTINE са утвърдени като една от най-успешните британски метъл групи. Бандата е призната не само от феновете и медиите, но и от музикантите, които са ги вдъхновили в самото начало – групи като Iron Maiden и Metallica лично избират BFMV да са част от турнетата им и да споделят една сцена с тях.

Българската група 40 DAYS LATER ще подгрее уелсците на първия им самостоятелен концерт в София. Джент/метълкор звученето на групата съчетава тежки и чисти вокали с електронни подложки, придаващи характерна индивидуалност. През 2017 г. бандата издава и своя дебютен албум – „Alterations“.

Билетите за концерта на BULLET FOR MY VALENTINE в София са на цена от 60 и 70 лева и все още има налични в мрежата на Eventim, както и онлайн на www.eventim.bg. Не забравяйте, че цените на билетите в деня на концерта ще бъдат 80 и 90 лева.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото