Концерт промоция на възродената група ХАЗАРТ

На 4.03. музикантът Драгомир Мънзов ще вдигне на крака група „Хазарт“, които се завръщат на сцената с цял нов албум.  Концерт-промоцията на новата тава Hazart Rock Angeles ще бъде в столичния клуб Swingin Hall. „Хазарт“ е име , свързано с рок кариерата на Борис Солтарийски, който създава бандата през 1999 година, заедно с Драгомир Мънзов и става неин вокал. През 2004 г. групата  се разпада.
8 години по-късно китаристът, композитор и съосновател на „Хазарт“  Драгомир Мънзов  решава да възроди групата и поема функцията на настоящ вокалист, но вратите за Борис Солтарийски са отворени и той може да се качи на сцената във всеки един момент, в който реши.
След 13 години Хазарт отново се изправят на сцената с чисто нов албум, който ще имате възможност да чуете на живо веднага след празниците.

Група ХАЗАРТ е основана през 1999 г.
През 2000 г. стартират записи на първия албум в студиото на Милчо Кацаров.
Когато албумът е готов , „Хазарт“ прави промоция и тръгва на голямо лятно турне с групите D2 и “Ъпсурт”.
През 2004 г. групата подготвя нов албум, в който са включени кавърверсии на „Сигнал“ – „Скъп спомен мой” и на ФСБ – „Пак ще се прегърнем”.
Албумът не излиза на пазара, тъй като вокалът Борис Солтарийски се явява на конкурс при Слави Трифонов и го печели.
Това се оказва и краят на първия творчески период на групата.

От 2005 г. до 2013 г.  Драгомир Мънзов – китарист и композитор  на „Хазарт“ е поканен от колегите си „Обратен ефект“ да се включи в тяхната група.
За този си период Драгомир е категоричен: „Това е една безценна банда, където приятелството и купонът вървят ръка за ръка“.

В началото на 2013г. Драгомир получава покана за кастинг за китаристи от група “Whitesnake”. Но той така и не заминава за прослушване, тъй като рок легендите стартират дълготрайно турне и отлагат срещата с нови китаристи за по-нататък.

През 2013г. до началото на 2014 г. Драгомир решава да твори своя музика и продуцира и записва нов албум.
HAZART Rock Angeles ‘2014 е вече факт.

В албума присъстват нови песни както и някой идеи на китариста от първия етап на групата. Присъстват и композиции от периода на Драгомир в Испания /Валенсия, където известно време свири в клубове и работи в студио.

HAZART Rock Angeles ‘2014 е записан в студията на Емил Бояджиев , Пламен Пенчев и студио във Валенсия.

Facebook / Hazart Rock Angeles

 1. #1 написан от Микеле (преди 7 години)

  „През 2014 г. групата се разпада.
  8 години по-късно китаристът, композитор и съосновател на „Хазарт“ Драгомир Мънзов решава да възроди групата и поема функцията на настоящ вокалист, но вратите за Борис Солтарийски са отворени и той може да се качи на сцената във всеки един момент, в който реши.
  След 13 години Хазарт отново се изправят на сцената с чисто нов албум, който ще имате възможност да чуете на живо веднага след празниците.“

  Винаги съм вярвал, че Хазарт са от типа напредничави музиканти, с ясна визия за бъдещето 🙂 Да беше жива баба Ванга да ги види сега 🙂 🙂 🙂

 2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 3. Коментари за тази публикация
В началото