КОНТРОЛ положиха началото на турнето си с концерт в Лондон

Kontrol mega tour 2015На 10.10.2015г. в лондонския клуб The Alice  беше първият концерт от есенното турне на КОНТРОЛ – 2015.

Пред публика от над 200 българи, фенове на българския пънк, КОНТРОЛ направиха 110-минутно шоу. Изненадани от бурните „танци“, охраната спря концерта на два пъти, въпреки, че именно Англия е родината на пънка.

„Веднага след като слязохме от сцената се започнаха преговори за ново гостуване в Лондон, в някой по-рокаджийски клуб“ – споделят от КОНТРОЛ.

Същинската част от турнето на групата започва на 30-ти октомври с концерт в русенския Club Max. Както винаги, началният час на концертите ще бъде 22:00, със сет от над 110 минути, който ще включва както всички хитове на бандата, така и новите парчета, които са познати на аудиторията – „Страхлив пенсионер“, „Сам“, „Това е песента“, „Герой“, „Булеварда“. До началото на тура, КОНТРОЛ планират да пуснат още два НОВИ СИНГЪЛА, които феновете ще могат да чуят в soundcloud профила на групата.

Датите и местата, които са включени в турнето, са:

– 30.10 – Клуб Макс – Русе
– 31.10 – Велико Търново – Technopolis ROCK YOU 6
– 06.11 – Клуб Библиотеката – Пловдив
– 07.11 – Бар Без Име – Бургас
– 14.11 – Арт Рок Кафе „Омбре“ – Своге
– 20.11 – Под Театъра – Габрово
– 21.11 – Varna Live Club – Варна
– 26.11 – Underground – Благоевград

На концертите феновете ще имат възможност да се снабдят с тениски на групата, както и да се видят с Иван, Тони, Владо и Оги, да изпият по питие и да поговорят с групата. Тези дни КОНТРОЛ пускат и нова лимитирана серия тениски в мърч отдела на интернет сайта си – http://www.kontrolband.com/merchandise/, тематично посветени на лондонския им концерт.

В момента КОНТРОЛ работят върху концертното видео, което заснеха на супер успешния концерт в софийския клуб „Mixtape 5“ на 17-ти септември, съвместно с РЕВЮ.

„Естествено няма да спираме и работа по новия материал. Нищо чудно да сме готови и с албум до края на годината“ – заявиха контролци.

След края на турнето КОНТРОЛ планират да продължат с активната си работа, или както те казват „Няма време за почивка! Ще почиваме като починем, хахаха …“.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото