Кольо Гилъна пее хитове на „Контрол“ след 10 години

Уникалният концерт с пънк-рок пионерите е по повод 100-годишния юбилей на българското кино – темата на София Филм Фест 2015

 Идва най-щастливият ден за всички фенове на българското кино и на хитовете от времето, когато пънкът и рокенролът бяха млади. На 15 март в бар Rock IT, след 10 години почивка от сцената, Кольо Гилъна ще възроди легендарното име „Контрол“, рамо до рамо с верния си музикален авер Владо Попа. Няма да липсва и друго важно лице от историята на бандата – забавният Пецко. Музикантите ще забият класиките на „Контрол“, „Холера“ и някои други култови БГ банди, по които носталгията е вечна. Ще звучат „Леле како“, „Най-щастливият ден”, „Моя милост, себе си и мен“ и  много други. Вдъхновението за тази еуфорична за българските фенове инициатива, е 19-ият Международен София Филм Фест, посветен на 100-годишния юбилей на българското кино. По време на купона ще се прожектират кадри от най-култовите български филми и ще бъдат засечени именити персони, както от българската, така и от чуждата кино гилдия.

Vizia kolio-vlado rock it

 1. #1 написан от Bowie му майката (преди 6 години)

  Не че нещо, ама Контрол отдавна го възродиха останалите членове на групата, с Иван Гатев за вокалист. На Гилъна като ми се пее Контрол защо не се хвана с тях, ами сега се получават ситуации ала Queensryche с Geoff и без, Alcatrazz с Греъом Бонет и без и прочее бизсмислици?

 2. #2 написан от Panev (преди 6 години)

  ква е таа шитня с пецката ?
  Контрол си свирят с Ванката, какво има да им се възражда ?
  последно и с култур шок!
  Гилъна пак ли е закъсал за кинти 😀

 3. #3 написан от Джин Морисън (преди 6 години)

  Контрол без Гатев не е Контрол!

 4. #4 написан от Ненчо (преди 6 години)

  На Кольо като му се пее да си пее собственните песни. Пецката може да изпраска нещо на Елвис а Попа си е Попа…

 5. #5 написан от Анонимен (преди 6 години)

  ЕДИНСТВЕН И НЕЗАМЕНИМ ГИЛЪН!!!

  И не мисля,че той е закъсал за пари,а някои други контролци, които обиждат истинските си фенове като казват на интервюта,че са позабравени и се помнят най-много с едно-две парчета като“Най-щастливият ден“ и „Бий хлапето“.Които публикуват текстовете на песните от сетлистата на уж възродителния си концерт,защото пак не им се вярва да ги помним. Които вземат нов вокал,който не звучи като истински пънкар/без лоши чувства,но май е повечко хипар/.

  Не искам да съм поредният хейтаджия,но Контрол е част от мен като личност. Истински, откровенни са звучали за мен и не само за мен,единсвено и само с Кольо Гилъна!

  Днес „ИМА ЩАСТИЕ ЗА МЕН“ :)))

 6. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 7. Коментари за тази публикация
В началото