Kenn Nardi от ANACRUSIS дръпна завесите …

Ken Nardi

Ken Nardi

Както знаете, преди месец от щаба на групата съобщиха, че си взимат почивка за неопределен период от време. Два месеца по-късно имаме някаква яснота. Ето какво казва Kenn Nardi:

Здравейте всички. В момента довършвам новата музика, но все още не мога да дам точни детайли по издаването и. Няма да е акустичен албум (като „Cruel April“), а ще бъде точно такъв, какъвто имах намерение да запиша с John и Mike. В общи линии, записите течаха по време на реюниъна, фестивалите, но като цяло бе трудно да намерим необходимото време. Затова оставих в част от песните басовите секции на John и записах останалото сам.

 

Вече има 20 записани песни, но в следващите няколко седмици ще запишем още. Би трябвало да излезнат около 30 нови песни, събрани в два диска. По-голямата част от парчетата ще са в сила на „Anacrusis“ (или където можехме да бъдем 20 години след“Screams and Whispers“), но има и доста експерименти и по-мелодични песни, траш парчета, и неща, които не сте чували. Записах по-тежка верси на „A Little Light“ от „Cruel April“.

 

За заглавие – може би „Parallax Error“, като съм пред дилема дали да включа и името „Anacrusis“ по някакъв начин… Все пак, на каквото и да се спра, албумът ще е същият. Планирам да пусна семпли, за да може да добиете представа какво да очаквате. В момента кипя от енергия и имам доста свободно време да осъществя плановете си. Надявам се, това, което съм подготвил да ви хареса, и да оправдае очакванията ви за нова музика от „Anacrusis“.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото