KAMELOT с нов албум през септември

Американците KAMELOT сa подписали отново споразумение със Steamhammer/SPV. Очаква се албум на групата през септември, а новият вокалист ще бъдат обявен в края на юни.

Официално съобщение за пресата от Steamhammer/SPV:

Това е перфектният ход: KAMELOT – една от най-харизматичните групи в световен мащаб – отново се завръщат към Steamhammer/SPV за целия свят, с изключение на Япония. В момента групата прави финалните записи по новия албум в Morrisound Studio, Флорида, а окончателно работата ще бъде приключена в Wolfsburg’s Gate studios под ръководството на продуцента Sascha Paeth (Edguy, Avantasia, Rhapsody). Заглавието на албума ще бъде обявено в края на юни, заедно с името на новия вокал. И въпреки промените едно нещо е сигурно, както казва и самият Youngblood, а именно, че новият албум ще бъде KAMELOT по всякакъв начин. Ето защо, той може да бъде очакван от феновете с нетърпение.

Youngblood за стила и съдържанието на албума:

Новите песни звучат по-симфонични и мелодични от последните ни два студийни записа. Материалът напомня албуми като Karma (2001) и The Black Halo (2005). Това ще бъде най-добрата продукция на групата. Защото, докато някои са склонни да предпочетат нискобюджетни продукции заради трудната ситуация на пазара, то ние правим нещата по обратния начин: албумът ни ще бъде изпипан – и по отношение на композициите, и на звученето като цяло.

Дългоочакваният албум е планиран за 24 септември, 2012 г. (Германия: 21 септември 2012 г.; САЩ: 25 септември 2012 г.). Междувременно KAMELOT ще участват в редица фестивали, сред които Wacken Open Air и Bang Your Head, по-късно есента ще започнат турне в САЩ заедно с Nightwish и ще завършат с голям европейски тур през ноември, 2012 г.
  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото