Kamelot, Geoff Tate (ex-Queensryche) и Metallica във „Фрактура“

На 13 септември (Diema, 24:00 ч.) в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Gojira, Benediction, John Petrucci и Black Stone Cherry.

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено интервю с Kamelot и ще бъде припомнено какви истории разказa Geoff Tate (ex-Queensryche) за родните фенове. Ще бъде излъчен концерт на Metallica и репортаж от немския фестивал “Hurricane”.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c Pink Floyd, Sons of Apollo ще правят кавър на Dream Theater, класическата песен ще бъде нa Iggy Pop, в “Exotic“ ще бъдат представени Galneryus, a в рубриката “Live Archive” ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Arch Enemy в България през 2011 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Alice In Chains, Saxon, Lenny Kravitz, Smackbound и The Revenge Project също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

Предаването Фрактура се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.

За повече информация посетете:  www.facebook.com Фрактурa

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото