John Steel & Doogie White с концерти в България

Въпреки натоварената програма за промоцията на новия албум на Michael Schenker Fest , Doogie White и тази година е в България.

През 2018-та година Doogie White е част от новия албум на Michael Schenker Fest “Resurrection“ и същият бе промотиран в САЩ, Латинска Америка и Русия. Doogie пристига в България направо от Санкт Петербург и преди да отпътува на турнето си в Япония, ше забие с Джон Стил във Варна и Тутракан.
Феновете ще имат възможност да чуят класическите хитове на вокалиста от времето му в Rainbow, парчета на Michael Schenker и естествено от албума му с John Steel “Everything or nothing”, който се радва на добри продажби зад граница.
На 27.07.2018г. John Steel & Doogie White гостуват на Varna Live Club, където миналата година предизвикаха истински фурор, а на 28.07.2018г. са гвоздея на програмата в набралия голяма популярност фестивал „Огненият Дунав” –Тутракан, в който се включват все повече чуждестранни гости.

 

doogie - john steel jsconcert2

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото