JIMI SOBARA с концерт-промоция на новия си албум

jimi sobara 2016Излезе новият албум на българския китарист и композитор Jimi Sobara, носещ името „Infinite Soul“ (Безкрайна душа). Промоцията на материала ще се състои на 9-ти април в столичния рок бар „Фенс“, от където ще можете да си закупите диска и да чуете на живо парчета, както от новия, така и от по-стари албуми на Jimi.
Тавата отново е ориентирана в (както автора определя своя стил) китарно-инструментален авангарден Рок  и разказва за връзката на човека с космоса. Албумът е мелодичен, с примеси на енергични рок китари с модерно звучене и експресия от много eмоции, които разширяват понятието ни за рок музика.
Jimi рядко изнася концерти, тъй като студийната работа отнема голяма част от времето му, но смята все по-често да радва феновете си, със своите сценични изяви. За целта, той е потготвил специален пърформанс, с който ще ви представи своя нов албум „Безкрайна душа“.
Информация за по нататъшните събития може да следите повече и на Facebook страницата на музиканта, от където може и да си поръчате албума на CD.
Трак лист:

1.Crystal Star
2.Space Vibration
3.Infinite Soul
4.Rock Me Baby
5.Fly Charline
6.Gravity
7.Queen Of The Galaxy
8.Pure Dimension
9.Magic
10.Secret Atmosphere

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото