JIMI SOBARA подарява своя песен на рокерите

jimi sobara 2016Българският китарист Jimi Sobara подарява песента си „Rock Me Babу“ от новия си албум  „Infinite Soul“ (Безкрайна Душа) на рокерите и мото клубовете в страната, тъй като  е голям почитател на моторите.
С песента си „Rock Me Babу“ приканва за повече култура и интелигентност  на шофиране по пътищата в България и запазването на живота на близките и съгражданите в родината ни.

Китаристът в момента е на турне, за да представи музиката от новия си албум „Безкрайна Душа“, който излезе на 28 март тази година, както и музика от предишни свои издания.

Промоцията на албума беше на 9-ти април в столичен рок клуб, през месец май следват концертите му в клубове в
Казанлък, Плевен, Стара Загора, Пловдив, Варна и Кюстендил за предстоящите следващи негови дати и събития
както и за повече информация може да следите и на официалната му страница
във Facebook. Музиката му вече е налична и в официалния му online магазин.
Турнето е под надслов „One Guitar Rock Show“

Седем от песните oт новия му албум звучаха по Z-Rock седмица след като „Безкрайна Душа“ излезе на пазара.
По Българско Национално Радио за първи път беше излъчен и представен целия албум, ден преди да излезе навън, където и до момента може да слушате песните на китариста.

До момента музикантът отказва сътрудничество с пет музикални лейбъла, три в Европа и два в САЩ, тъй като възнамерява независимостта си като артист и необвързването си до момента с лейбъли да продължи.
Преговорите му с нови компании обаче за филми, компютърни игри и реклами продължават и до момента, тъй като това е и една друга част от неговия музикален живот и практика.

Пета година негов музикален фрагмент е сигнал на радио предаване в Санкт Петербург. Музиката му е използвана за първи път за реклама на компанията „Андроид“ за мобилни телефони в Бразилия, за испански кинопродукции, рокерски събори в Чехия и Хърватска, за телевизиони рали състезания  и различни други екстремни спортове, събития и състезания по целия свят, както и за компютърни игри които може би в момента някои от вас играят.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото