JFT ще отпразнуват четвъртия си рожден ден този петък в София

Температурите се вдигат, като дори има изгледи да пречупят минуса и да стигнат до плюс! А това е супер, защото в “Grindhouse Skate ClubJFT ще отпразнуват 4-тия си рожден ден с парти, в което ще се включат и бандите DUMBFOUND, BADCAST и BRIGHT SIGHT.

Вече повече от половин година JFT са с нов вокалист – Славейко (ex-WARSCUM, HATEBOMB и Старо Зло), и в момента приключват записите по новото си ЕР, което ще излезе през февруари. Новите песни са шест и се очертава да бъдат по-тежки и бързи, а в петък ще чуем поне една от тях. Освен това, момчетата от JFT са пуснали томбола, в която един щастливец ще получи тяхна тениска. Подробностите четете в този Facebook пост.

BRIGHT SIGHT съвсем наскоро издадоха новия албум “Остани жив в очите на умората“ и публиката ще чуе немалка част от новите им неща. BRIGHT SIGHT са подготвили още доста приятни неща. Този петък се явява и промо на делукс изданието на “Остани жив в очите на умората“, което не бива да бъде подминавано. Новият им видеоклип, може да намерите тук.

За BADCAST този петък също ще е специален – на тази дата те издават своето ново ЕР, наречено “Haze“, съдържащо шест нови парчета. През септември групата засне видео към песента “Mouth Full of Lies“ от първото им издание “Down With the Roots“, с Боян Карамфилов зад камерата.

DUMBFOUND все още готвят нещата по своя първи албум, но докато това се случва, техният китарист – Джулиано намери време и да направи обложката към новото EР на BADCAST.

Музикантите обещават и още една изненада, която ще остане неразкрита до последния момент. Събитието е този петък и ще започне в 19:00ч., а входът е безплатен.
jft

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото