BEHEXEN отбелязват 20-та си годишнина

Изминаха 20 години откакто финската black група Behexen започва своята активна дейност. Те ще отбележат събитието с нов албум над, който вече работят и планират да го пуснат до края на годината. Докато албумът илезе в продажба ще бъдат пуснати различни предмети с марката Behexen. Освен това  плануват юбилейни концерти в Европа и други части на света.

Ето какво е споделила групата в типичния си,  леко патетичен стил:

Още една година изтече, което означава, че точно преди 20 години Behexen имаше физическата възможност да направи първата си репетиция заедно с  Torog, Horns и Reaper през дяволската 1994 г. Светът се промени, но черният, дяволски огън, който гори в сърцата ни е по-силен от когато и да било.

Великото жертвоприношение, което можем да направим по повод нашия юбилей е нов албум!  В процес на записи сме, и формулата вече се избистря, но нещата още не са готови. Ще продължим работата си по новият албум и се надяваме, че до края на 2014 г. ще го завършим. До тогава ще пуснем в продажба различни предмети с нашето име.

Готвим се за live-заклинания в Европа, а също така и извън нейните предели. Следете ни за повече подробности относно тур датите и процеса на работа върху албума“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото