Излезе третото анимирано видео на швейцарците CELLAR DARLING

cellar_darling-e1497644652127

„Drown“, новото видео от швейцарските прогресив фолк рокери CELLAR DARLING, бившите членове на ELUVEITIEAnna Murphy (вокали, хърди гърди), Merlin Sutter(барабани) и Ivo Henzi (китара, бас), може да видите по-долу. Песента е взета от предстоящия втори студиен албум на групата, „The Spell“, който ще пристигне на 22 март чрез Nuclear Blast. Murphy сподели:

„The Spell“  е художествена и леко сюрреалистична история. Централна тема е за момиче, което се влюбва в смъртта. Това изображение е било представяно в литературата, поезията и изкуството от доста време, но аз исках да създам моя собствена история с по-стар символизъм. В нашата история смъртта прави магия на момичето, такава за вечен живот, така че то да не може да го последва в неговото царство. „The Spell“ е история от начало до край. В първата песен „Pain“ момичето е родено от раните на Земята като човешко огледало на света, за да могат всички да видят пораженията, които са направили. В  „Love“ момичето, след като преминава през един привидно безсмислен живот, намира любов в смъртта.

Третото анимирано видео отново е дело на талантливия режисьор Costin Chioreanu.

Списък с песни:cellar-darling-the-spell
01. „Pain“
02. „Death“
03. „Love“
04. „The Spell“
05. „Burn“
06. „Hang“
07. „Sleep“
08. „Insomnia“
09. „Freeze“
10. „Fall“
11. „Drown“
12. „Love Pt. II“
13. „Death Pt. II“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото