Ivan Moody се оттегля от турнето на FIVE FINGER DEATH PUNCH

fivefingerdeathpunchband2015promo_638

Вокалистът на FIVE FINGER DEATH PUNCH Ivan Moody ще си вземе непланирана почивка до края на текущото турне на бандата.

Миналата седмица Moody се срина психически по време на концерта на групата в Масачузетс. Певецът прекрати шоуто едва след няколко песни и заяви, че майка му е починала същата вечер, което беше напълно отречено от сестра му още на следващия ден. Според нея всички в семейството им са живи и здрави и си обяснява поведението на брат си със злоупотреба с алкохол или наркотици.

След разигралата се драма Moody се оттегли от турнето, за да се възстанови. На помощ се появи вокалистът Phil Labonte от ALL THAT REMAINS, който ще довърши турнето с FIVE FINGER DEATH PUNCH.

Преди няколко години Labonte направи същата услуга на колегите си от KILLSWITCH ENGAGE, когато тогавашният вокалист Howard Jones не успя да довърши турнето им и напусна групата.

Китаристът на FIVE FINGER DEATH PUNCH Zoltan Bathory разказа, че не е било лесно да продължат без фронтмена си:

Ivan е наш брат и с цяло сърце го подкрепяме в решението му да се погрижи за себе си, за да може да се възстанови възможно най-бързо. Обмисляхме да отменим оставащите дати, но останалите групи от турнето ни подкрепиха много и решихме да продължим и да създадем незабравимата вечер на феновете, които очакват точно това.

Долу може да видите кадри от първото шоу на FIVE FINGER DEATH PUNCH с Phil Labonte.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото