Ira Deum записват нов материал

Ira Deum

Ira Deum - Lord Curse, Sir Fox, Master Dickens, Lazy

Една от култовите български групи от 90-те – шуменската Ira Deum – е в края на процес на записване на нов албум! Това съобщи китаристът на групата – Master Dickens. Групата е в оригиналния си състав, без един:
Master Dickens – китари;
Sir Fox – бас и вокал;
Lord Curse – барабани.

Готовите парчета вече се миксират в JLSound студио при Данчо Лазаров който работи с нас и по първите 2 албума… Повече инфо и работен материал има на страницата ни в FaceBook. Странното в цялата ситуация е че аз съм в USA, другите двама в Шумен и не сме се виждали повече от 2 години…

Групата беше активна в началото и средата на 90-те и е сред най-популярните в онзи период. Зад гърба си имат два издадени албума, като след втория прекратяват съществуването си.

Anger Of The Gods – 1993
Reincarnation Of The Immortal Evil – 1995

 1. #1 написан от Bojkata (преди 10 години)

  Браво супер новина.Първите 2-а албума споре мен са маниакални.Когато ги чух за пръв път неможах да повярвам че са произведени в България.Thrash is BACK!

 2. #2 написан от Larder_Brier (преди 10 години)

  То не е зле да ги преиздадат на ЦД-та. Иначе вярно са култови.

 3. #3 написан от darkvill (преди 10 години)

  Идеята е след издаването на новия албум да бъдат преиздадени и старите. И ще бъдат на CD, спокойно 😉

 4. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 5. Коментари за тази публикация
В началото