INTRO! фестивал София

Три дни рок музика и DJ ритъм на първия София ИНТРО! ФЕСТИВАЛ
София Интро! Фестивал събира интернационални мега звезди за откриването на музикалния сезон в България.

София  ИНТРО! ФЕСТИВАЛ ще отбележи началото на сезона с празник от музика. От 10-ти до 12-ти май всички ние ще говорим един и същи език – езикът на музиката.

Фестивалът ще се проведе на Парка на Летище София в близост до Терминал 2.

Първият Интро! Фестивал в София представя изцяло нова концепция, фокусирайки максимално много върху артистите и музиката, която те правят. Затова на фестивалната площ ще бъдат разположени две напълно различни като музикален стил сцени – Рок сцена и DJ сцена, на които за пръв път в Източна Европа ще бъдат SUNRISE AVENUE(Финландия), Eisbrecher (Германия), СЛОТ (Русия), H-Blockx (Германия), Mono Inc (Германия), Doomfoxx (Aвстралия), QPD (Aвстралия), DJ Sascha (Германия), Marcus Raute (Италия), Abnormal Boyz (Италия), Drunken Masters (Германия), Quick and Dirty(Швеция),  Monarken (Швейцария) и много други.
България ще бъде представена от бандите My Disorder, Jerihon, Maze, Shum, Yuvigi, Q-Check, Doctor’s Gogo band и много други. На DJ пулта ще застанат познатите United Colors of Music DJ Dr. Feelgroove, MOEV и Deep Laid, GOSH,  DJ Malkavian feat DJ FANatic и др. Предстои обявяването на още артисти.

Фестивалният парк ще работи за посетители от 14:00 до 6:00 през трите музикални дни. Официалното откриване ще бъде в 18:00 часа на 10.5.2012. Афтърпартитата след всеки фестивален ден ще бъдат в клуб RockIT.

Поради ограничение на местата за паркиране и с цел повишаване сигурността на посетителите, маршрутни автобуси ще свързват парка с градската част.

Цената на еднодневния билет е 50 лв, а цената на тридневния билет за фестивала е 120 лв.

В основата на фестивалната идеята е заложено посланието, че музиката е универсалното послание за един по-добър свят. София Интро! Фестивал има задачата да развие максимално тази концепция. ИНТРО!Фестивала е първият фестивал на територията на България, който е с благотворителна насоченост и ще подпомага дейността на организации като I Can Too, Sofia Animal Rescue и други хуманитарни организации. От цената на всеки един закупен билет 5 лева ще бъдат дарени на неправителствените социални организации I Can Too, Sofia Animal Rescue и други.

Билети ще могат да бъдат закупени от разпространителската мрежа в цяла Европа и онлайн на сайтовете на фирмите разпространители.

Повече информация за бандите и DJ-ите и самият фестивал може да бъде намерена на официалния сайт на София Интро! Фестивал, а също и на официалните профили на фестивала във Facebook и Twitter:

http://www.introsofia.com

http://www.facebook.com/SofiaIntroFestival

http://twitter.com/IntroFestivalBG

Ако искате да се присъедините към екипа на ИНТРО!ФЕСТИВАЛА можете да кандидатствате за доброволци, като изпратите имейл на адрес: volunteers@introsofia.com

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото