Интервю с AMY LEE от EVANESCENCE

AMY LEE ОТ EVANESCENCE ДАДЕ ПЪРВОТО СИ ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЮ ЗА РОК РАДИОТО НА БЪЛГАРИЯ

Z-ROCK

 

СЛУШАЙТЕ ГО ТОЗИ ПЕТЪК, 29 ЮЛИ, ТОЧНО В 16.30 ч. В HIJACK SHOW ЕДИНСТВЕНО И САМО НА ЧЕСТОТИТЕ НА

Z-ROCK В ЦЯЛАТА СТРАНА

 

След дълго мълчание и 5-годишно отсъствие от музикалната сцена Evanescence проговориха специално за радио Z-Rock. Легендарната вокалистка на групата Amy Lee разкри пред микрофона на Краси Москов отговорите на всички въпроси около Evanescence, които си задавахме от много време насам. Всички музикални подробности за миналото, настоящето и бъдещето на групата ще научите още утре, 29 юли, точно в 16.30 ч., в Hijack Show на честотите на радио Z-Rock в цялата страна.

Ще чуете от самата Amy Lee интересни подробности за новия едноименен албум на Evanescence, който ще излезе на 10 октомври тази година. „Това е първият албум на Evanescence, създаден от цялата група. Никога не сме били по-сплотени от сега!”, споделя любимката на милиони хора и продължава: „Мисля, че новият албум ще се хареса много на почитателите ни. Няма как да се развиваш без да разочароваш някой от старите си фенове…”

Какво точно се крие зад тези загадъчни думи и за какво разочарование става въпрос можете да разберете само, ако слушате интервюто на Краси Москов с Amy Lee от Evanescence в петък, 29 юли, точно в 16.30 ч. по радио Z-Rock!

След 5-годишно отсъствие, на 10 октомври 2011 г. Evanescence ще издадат третия си студиен албум, Evanescence, който отбелязва завръщането на китариста им Troy Mclawhorn. За продукцията групата работи от месец април с продуцента Nick Raskulinecz (Foo Fighters, RUSH, Stone Sour, Deftones и Alice in Chains). Албумът ще бъде издаден в България от Animato Music/EMI

Evanescence

Evanescence

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото