Интервю със Seize The Day

Нашите приятели от радио АрМаТуРа пубикуваха интервю с групата, което любезно ни предоставиха.

Преди една седмица се появи дебютното видео на пернишката банда Seize The Day! Единият от китаристите на бандата – Юлиан Борисов, днес ще гостува на предаването „Фрактура“ при Васко Катинчаров. За заинтересованите, знаете как и къде да го гледате, за останалите спретнахме едно малко, импровизирано и по лично мнение интересно и забавно интервю с ЧЛЕНовете на бандата.

Спипахме момчетата, за да им зададем няколко неудобни въпроса около дебютното им видео и новосформиралата се банда – Seize The Day! Небезизвестният Юлиан Борисов от Перник е зад китарата, Дени блъска по барабаните, а Теди е вторият китарист. Ето как протече импровизираното ни интервю с групата:

 

Здравейте момчета! Тъй като скучните въпроси са писнали на всички нека ви питам първо относно вашите фетиши?

Теди: …

Юлиан Борисов: Аре бегай бе! :)


Супер, значи от първия въпрос разбрахме, че Юли си пада по сприньори, а Теди се възбужда от симетрично подредени точки.

Да се върнем на скучните въпроси тогава. От кога сте зааедно и как избрахте името на групата?
Юлиан Борисов: значи …Заедно сме от около 3 месеца и мисля, че за толкова малко време се сработихме чудесно. Надявам се да продължим със същият хъс!

Теди: Емии името на групата беше избрано много лесно… Всичко тръгна от това, че всичко при нас стана „от раз“ просто 1-во Бонев е казал на Юли айде да свирим… на втория ден Бонев ми каза на мен айде да свирим и решихме, че ще се казваме Seize The Day, защото буквално сграбчихме деня :)

Юлиан Борисов: -Йес!


99 days ago ли беше първата песен, която направихте заедно и да ни кажете нещо за заснемането на клипа? Защо точно нея избрахте и какво ви накара да го направите?

Юлиан Борисов: Ам ….


Всичко, което кажете може и ще бъде използвано срещу вас!

Юлиан Борисов: Това ме притеснява :)

Теди: жалко…

Юлиан Борисов: Ами, да… „99 Days Ago“ бе парчето, което направихме заедно. Идеята за клипа стана спонтанна, както и може би всичко около нас. Един ден се събрахме да свирим и си казахме, че няма да е зле песничката да си има и видео. Казахме на приятели, те се отзоваха и го заснехме. Да се надяваме в близкото бъдеще да имаме възможността да заснемем професионален клип и да подпишем договор с някоя компания. :))


Има ли причина, поради която избрахте точно „99 days ago“?

Теди: Ами, всъщност има. В тази песен има малко по-дълбок замисъл… Има разни акценти на слаби времена, малко по музикантска е :)
Участия по клубове планирате ли и готвите ли репертуар?
Юлиан Борисов
: Замисляме се по въпроса и определено ще свирим. В момента наблягаме на авторското звучене, което ще се окаже доста разнообразно. Ще се радвам да го покажем на сцената скоро.
Какво мислите за Цеца Секса?
Теди: Невероятен изпълнител !!!!!!!! Изключително издържана в своето творчество

Юлиан Борисов: Искаме песен с нея!

Теди: Тя знае как се прави изкуство !

Юлиан Борисов: Ще измислим нов стил между чалга и метъл – Мелница :)
Значи да се надяваме да прочете интервюто и да се навие на дует?
Теди: ооо да! Стискаме палци !

Юлиан Борисов: и още нещо …
На скоро разбрахме, че Юли се е разходил до Англия, за да посвири? Новината от „Шок“ ли е или е истина?
Юлиан Борисов: Наистина шокираща новина! 😀 Да не би скоро да се появят и компроментиращи видео кадри?! Нека това остане изненада :)))
Видио кадрите извратени ли ще са?
Юлиан Борисов
: Да, с Цеца Секса :)
За тези, които не ви познават да кажете нещо за себе си. От колко време свирите, какво слушате в свободното си време и по колко пъти на ден маструбирате ?
Юлиан Борисов: Ами, аз съм голямо дете-идиотче. Без музика не мога. Живея заради това. Свиря по 5-6 часа на ден, като имам възможност.Занимавам се и с компютърно програмиране и бокс. :) Сера по 1 път на ден, пикая по 13 пъти. Мастурбирането е религия, не мога да говоря за него, ще богохулствам!

Теди: Ами аз пък съм по-малък от Юли с доста години. Свиря от 3 години по 2 часа на ден. Занимавам се с … решаване на задачи сега, но като завърша да се надяваме че ще изучавам Компютерите :) … Ще skip-на другата част на въпросът.


Поради липсата на барабаниста ви, сега ви се пада да му го върнете за всички объркани времена по време на репетиции, кажете 2 думи за него.

Теди: Най-добрият барабанист в СВЕТААА!

Юлиан Борисов: Дени е страхотен човек и приятел.Бързо се развива като барабанист. Завиждам му за желанието и емоцията, която влага докато свири. Отдаден е на 100 % на музиката, която правим. Активен персонаж, даже бих казал духа на групата!

Незнайно от къде, но и барабанистна на бандата се появи в този момент …

Дени: Foooockin Lars Ulrich is here! GO!

Привет, твойте приятели до сега те храниха, казаха че палките в ръцете ти пречат! Ще се защитиш ли? 😀
Дени: Няма как, това е голата истина все пак!


Еми значи е твой ред да се представиш. Ето ти въпроса, който поизпоти дружките ти:

„За тези, които не ви познават да кажете нещо за себе си. От колко време свирите, какво слушате в свободното си време и по колко пъти на ден маструбирате ?“

Дени: Ъъъъмм… Миии аз редовно маструбирам …


Това е доста изчерпателен отговор, но проввай, малко по-изчерпателно.

Дени: Свиря на барабани от вече 2 години. В свободното ми време,(което е доста) слушам яко SLAYER!


Твоето мнение за Цеца Секса?

Дени: Who the fuck is Цеца Секса ?!?


Юли разбрахме, че днес ще те гледаме в Фрактура, направи си малко реклама (ще се разберем за цената по-късно)!

Юлиан Борисов: Амиииииииииииииииииииии, то за реклама пари НЕМА, то и за клипа пари немаше … ама … :) Какво да кажа… Много се радвам, че застанах пред камерите на Васко Катинчаров и представих албумите Changed и 99 Days Ago, както и бандата. Истински оценявам жеста и мисля, че за нас това е голямо постижение и един добър начален старт. Дано не е последното такова интервю! :)))


И редовния предпоследен въпрос: Нещо което не съм ви питал а искате да отговорите?

Юлиан Борисов: – Ще се радвам на малко повече подкрепа от хората, които слушат такава музика. Ние го правим от сърце и няма да се спрем пред нищо.

Теди: За тях го правиме!

Дени: Аз го правим за парите :) Ебавам се! Искаме да покажем на хората какво означава METAL, защото в Перник са доста малко хората, които наистина са просветлени в праведната музика!


Радвам се, че сте големи ентусиасти и работите здраво. Благодаря ви за интервюто и последно за фенките – Имате ли си приятелки и какви за изискванията ви за приятелка или фетишите ако се престрашите да кажете 😀

Юлиан Борисов: Аааммм, аз скоро ще се женя … нямам думата. Обичам си жената! Благодаря за интервюто!

Дени: ooooooooo, аз вчера се запознах с първата си фенка. Поиска ми автограф! Не се ебавам! И е яко sexy!


Къде и се подписа?

Дени: На лист от тетрадката и … :)
Да, и от утре започваш да учиш нали?

Теди: аз нямам приятелка, аз имам много приятелки! :)


Подобаващ край на интервюто! Много успехи и само напред момчета!

Разбира се, че няма да ви пуснем да си тръгнете, преди да видите въоросния клип на „99 days ago“:

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

М. Камбарев – Камбата

  1. #1 написан от Proshko Goshkov (преди 8 години)

    Ебати тъпите група и клип.

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото