INSANITY REDEFINED ще представят дебютното си EP на живо

 INSANITY REDEFINED е нова формация на родната музикална сцена. Това е модерен хеви метъл проект с концептуална авторска музика. Бандата е съставена от Kiril Ins вокали и китара; Giuliano Bankovкитари; Samael Crowбас; Khan Stoyanovбарабани.  Лицата са известни на аудиторията с участието си в други столични и хасковски банди.

 Музикантите предефинират лудостта в своето дебютно ЕР, озаглавено “Dim Frontiers“, което ще бъде издадено на 24-ти януари, Събота. По повода те организират промоцията на записа в деня на излизането му, с концерт в столичния Бар Зар (бивш 8ball; ул. Цар Самуил 50). Началото е в 21:00ч, а цената на билета за  вход е 5лв.

 Освен че ще чуят  парчетата на живо, феновете ще могат да се сдобият с копие от мини албума и тениска на бандата. Гости на събитието са мощните ЗАПЛАХА – колеги и съюзници на групата в каузата, които ще ви оставят без грам съмнение, че метълът в България е жив и рита!

 Заповядайте и бъдете готови да видите, чуете и изпитате мътните граници на една фиктивна цивилизация, която ще размести пластовете и раздвижи тълпата!
Insanity Redefined

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото