Информация за концерта на GOJIRA на 4-ти юли в Букурещ

GOJIRA

Само след седмица, на 4-ти юли, 2017, французите GOJIRA ще се качат на сцената на старинната римска арена в центъра на Букурещ. Концертът е в подкрепа на последния им албум, „Magma“, издаден през юни миналата година от Roadrunner Records, който беше много добре приет от критиката и спечели много нови фенове на групата по целия свят. След две номинации Грами през 2016 г. и титуловането на „Magma“ от Rolling Stone за албум на миналата година, французите пристигат в Букурещ за да споделят магията си с нетърпеливо очакващите ги фенове.

Организаторите на коцерта, METALHEAD Румъния, пуснаха специално подготвено видео на български с покана към българските фенове. Видеото можете да видите на този линк.

Напомняме, че все още промо билети могат да бъдат закупени преди 4-ти юли на цени 90 леи (45 лв) общ достъп и 130 леи (65 лв) – фен зона. В деня на концерта билетите ще са на стойност съответно 100 леи (50 лв) и 150 леи (75 лв).

Повече информация за концерта и закупуването на билети можете да намерите на страницата на организаторите във фейсбук

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото