INFERNO и DEVATHORN със сплит албум

inferno

Два Храма призовават, Два Окултни кръга се обединяват: W.T.C. PRODUCTIONS с гордост представя специалния сплит албум между INFERNO и DEVATHORN озаглавен „Zos Vel Thagirion“. Новороденият демон изгрява от бездната на деменцията и се материализира в това измерение и отвъд него.

Окултните кръгове на DEVATHORN и INFERNO призовават влудяващите лъчи на Zos Vel Thagirion и забравата на Sorat, материализирайки гнозиса на Дракона в звукова амалгама от бушуваща, истерична мистагогия.

С обща продължителност 33 минути, духовното начинание на „Zos Vel Thagirion“ включва порочната колаборация между Michael Idehall от страна на DEVATHORN и Acherontas V. Priest от страна на INFERNO, създавани и мастерирани в Necromorbus Studios и Emissary Studios докато се превърнат в неоспорим слухов кораб към полетата над земния спектър.

devathorn
Блек метълът като духовно развитие, блек метълът като религиозна борба: слушателят, който се осмели ще открие и двете през необятните пейзажи на „Zos Vel Thagirion“, в опитните ръце на INFERNO и DEVATHORN взети заедно. С обложка нарисувана от легендарния Jose G.A. Sabogal и обработена от скандалния Mentalporn, този сплит албум е незаменим арсенал във величествените канони и на двете групи.

Zos Vel Thagirion. Zos Vel Sorat. Zos Vel Drakon.

Сплитът ще излезе на 11 декември чрез W.T.C. PRODUCTIONS на Digipak CD, LP и в дигитален формат. Обложката и трак листът можете да видите по-долу, а тук да чуете и тийзър от предстоящия шедьовър.

inferno-split1. Devathorn – Azazyel Iscariot
2. Devathorn – Omphalos
3. Inferno – The Solitary Immersion into Autarchic Silence
4. Inferno – Zos Vel Thagirion

INFERNO ще можете да видите в София на 10 март (неделя) 2019 година. Те идват със специално подготвен ритуал посветен на албума им „Gnosis Kardias (Of Transcension and Involution)“. Мястото на събитието е столичният клуб Live & Loud.

Към ритуала ще се присъединят и двете български блек метъл групи BELGARATH и Ocuultum. Билетите са в продажба и можете да се снабдите на този адрес.

 

 
За текущи и достоверни новини относно събитието следете официалната страница, както и Metal Hangar 18.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото