IN THIS MOMENT пуснаха видео

In This Moment издадоха седмия албум Mother по-рано тази година чрез   Roadrunner/Atlantic. Албумът е наличен тук.

Бандата пусна и кървавото видео „As Above So Below„.

„Толкова сме развълнувани да покажем на света магията, която създадохме с handsomedevilspuppets и Jeremy Saffer“, казва водещата вокалистка  Maria Brink. „Време на изпитания е, за да направим музикално видео около всичко, което се случва, затова трябваше да сме изобретателни. Вълнуваме се от резултата и че трябваше да мислим извън кутията за това видео. Благодарни сме за възможността да си сътрудничим с други артисти и да вдъхнем живот на ‘As Above So Below’ заради всички вас. Насладете се“.

In This Moment са известни с това, че прекарват повечето време на път, правейки епични и необикновени концерти на живо пред легиони отдадени фенове.

Бандата трябваше да отложи заглавното си турне това лято с Black Veil Brides и DED, заради пандемията. Продължавайте да следите за бъдеща нова информация относно подновените дати.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото