IMAGINE DRAGONS обявиха шести албум

Imagine Dragons летят по-високо от всякога. Десет години след своя успешен старт, изпълнителите от Лас Вегас продължават да правят истински кросоувър хитове и да вдигат на крака милионна публика. Навлизайки в една смела ера, Imagine Dragons ще представят своя шести студиен албум LOOM на 28 юни 2024 г. В подкрепа на новия проект, групата ще се отправи на най-голямото си северноамериканско турне до момента. То започва на 30 юли 2024 г. в Камдън, Ню Джърси, във Freedom Mortgage Pavilion и ще премине през цялото крайбрежие, преди финален концерт на 22 октомври 2024 г. в емблематичната зала Hollywood Bowl в Лос Анджелис.

LOOM е продуциран изцяло от Imagine Dragons и дългогодишните им сътрудници Mattman и Robin, които намират перфектния баланс между звученето, което ги превърна в суперзвезди, и свежестта, носеща им радост в студиото. Включвайки 9 чисто нови парчета, включително хитовия сингъл „Eyes Closed“, LOOM означава ново начало на хоризонта – вълнението за нов ден и моментите, които тепърва предстоят.

„Работата по този запис беше вълнуваща – както винаги. В някои дни песните идваха от място, изпълнено с тъга и болка, а в други – от радост, самота, желание, гняв, любов. Красотата в писането на песни е в това, че то винаги е било просто мой дневник. Десетилетия от моето пътуване през този странен живот. Имал съм късмета да го създам с най-добрите си приятели и да го споделите с нас. Благодаря ви, че ми позволихте да се чувствам по-малко самотен тук, на тази планета, че пеете с мен по цялото земно кълбо. Напомняте ми, че всички ние наистина сме едно и сме заедно в това (….) Вие ми дадохте цел и място, където да пея и танцувам.  Нека дните ви бъдат малко по-светли, нека нещата, които се очертават в бъдещето и далечината, бъдат красив гоблен, който да окачите на стената си, за да размишлявате, докато животът минава покрай нас. Нека видите това изкуство такова, каквото е – залез или изгрев? Краят на нещо или само началото? Обичам ви, “ споделя Dan.

Миналата година членовете на Imagine Dragons се посветиха на семейството и приятелите си. С обновена перспектива, групата се събира в студиото със същото вдъхновение, което подхранваше най-обичаната им музика. Dan, Wayne, Ben и Daniel се замислиха за миналото, за да се пренесат в бъдещето, където стиловите граници са напълно изчезнали и всичко е възможно в творчески план. Това ги довежда до създаването на най-динамичната им творба до момента – LOOM.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото