ICED EARTH на живо в София догодина

АМЕРИКАНСКИTЕ ПАУЪР МЕТЪЛ ТИТАНИ ЩЕ СВИРЯТ В СОФИЯ НА 2 ФЕВРУАРИ 2014

Phoenix Entertainment, със съдействието на Loud Concerts, има удоволствието да обяви завръщането на американските пауър метъл законодатели ICED EARTH в София. Бандата от Тампа, Флорида ще разтресе из основи столичния клуб MiXTAPE 5 на 2 февруари 2014г.

Предстоящият концерт на ICED EARTH в София ще е част от световното турне на групата, което ще започне в началото на януари 2014г. В турнето ще се включат и други групи, чиито имена ще бъдат обявени по-късно тази година.

Билетите за концерта на ICED EARTH влизат в продажба в четвъртък 25 април, точно в 9:00ч, ексклузивно в мрежата на Ticketstream в цялата страна. Местата, от които ще могат да бъдат закупени, са магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, TBI credit, Orange, Техномаркет, На Тъмно, клуб Строежа, бар Петък, както и онлайн на www.ticketstream.bg .

Най-нетърпеливите да се сдобият с билет за концерта ще могат да закупят пъврите 50 билета на специална промо цена от 25 лв. След изчерпване им, пропуските ще се продават по 30 лв, а в деня на концерта, както и на място на входа на клуб MIXTAPE 5, цената им ще е 35 лв.

Очаквайте скоро подробности около предстоящото гостуване на ICED EARTH в София!

ICED EARTH:

Създадени през 1984 в Тампа, Флорида, ICED EARTH се едни от основоположниците на американския пауър/хеви метъл. Имат зад гърба си 10 стидийни албума, последният от които е Dystopia, най-амбициозният им проект досега, както и множество лайв албуми и DVD-та.

Всеки един от албумите на ICED EARTH се счита за шедьовър в метъла. Благодарение на страхотно композираната музика, в основата на която е, характерната ритъм китара nа Jon Schaffer и силните социални или вдъхновени от научната фантастика текстове, групата бетонира репутацията си на една от най-обичаните и уважавани американски метъл банди.

На живо ICED EARTH представляват истинска разрушителна сила. Сила, в която ще се уверим на 2 февруари 2014г.

  1. #1 написан от SAXON (преди 7 години)

    Определено съм на концерта ! По скоро около него ! Искам да видя как ще „вкарат“ продукцията на ICED EARTH в MIXTAPE 5 !

  2. #2 написан от ThrashFAN (преди 7 години)

    Аааа, там сме! Миналият път беше велико.

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото