Ian Paice (DEEP PURPLE) с концерти у нас през юни

ianpaice2019

 

Звездна Арена представя световноизвестния барабанист Ian Paice (DEEP PURPLE). Легендарният музикант ще посети страната ни като част от трибют бандата PUR.PENDICULAR. Групата ще свири в Стара Загора и Русе, а датите са 4-и и 5-и юни. Зрителите ще могат да чуят парчета, които PURPLE не изпълняват на живо от десетилетия като сетлистът включва песни предимно от албумите „In Rock“, „Burn“, „Stormbringer“, „Come Taste The Band“ и др., обхващайки различни периоди от творчеството на групата. Поставян на челни позиции в редица престижни класации и смятан за един от най-иновативните рок-барабанисти в света, Paice отново ще демонстрира класата си и неподражаемия си „суинг-рок“ стил пред българска публика. Поколения световноизвестни рок музиканти сочат легендата като свой вдъхновител и основен еталон в рок-ритмиката.

Концертите ще се проведат в Общинска спортна зала /ДЗУ/ в Стара Загора на 4-ти Юни (вторник) и на 5-ти Юни (сряда) в Канев Център, Русе от 20:00.

Билети с цени 30, 40 и 50 лв бяха пуснати в продажба на 02.05.2019 г. и могат да бъдат закупени от всички каси на EasyPay и техните партньори, онлайн на EPAY-GO, а за Русе – и в билетен център Русенски университет.
Билети за Стара Загора
Билети за Русе

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото