И TURISAS на Metalhead Meeting

Metalhead Meeting 2015 TURISASЕжегодният фестивал Metalhead Meeting в северната ни съседка тази година ще се проведе в рамките на 4 дни между 11 и 14 юни. Събитието ще се проведе в Cotroceni Open Air в Букурещ.
Към списъка с банди, в който вече присъстват имената на Amorphis, Bloodbath, Primordial, The Sirens, Triptykon, Lacrimas Profundere и др., се добави и това на финските фолк/батъл метъли TURISAS. Бандата е вече с над 20-годишна история; актуалният им студиен албум, който ще представят на шоуто си в Румъния, е „Turisas2013“.

Фестивалът предвижда участието на около 30 групи на сцената, като предстои оповестяването на още 2 хедлайнера и още 20 други групи в рамките на Metalhead Meeting 2015. Първата вечер, за която се продават и еднодневни билети, е посветена на 30-годишнината на група Cargo.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото