HYPERBOREA издирват барабанист

HYPERBOREA остават без барабанист и започват търсене:
Съобщаваме ви, че нашият барабанист Antony Trochopoulos напусна групата. Пожелаваме му страхотен успех в живота, какъвто и сме сигурни, че ще постигне! Имахме удоволствието да свирим с един от най-точните пичове, както и невероятен барабанист! Успех, Тони!
И така, от този момент започваме да издирваме сериозен барабанист. Летвата е много висока – бластбийтове, двойни каси, светкавични брейкове, разнообразно, но и стегнато свирене, сериозно отношение, дългосрочна визия за оставане в групата. НЕ търсим барабанист за временно свирене с нас.
Имаме предложение за договор от западен лейбъл, който има сериозно намерение към нас, и очаква нашето скорошно „окомплектоване“. Така че ни трябва отдаден музикант, за да можем да подпишем договора и да започнем да работим – говорим за концерти в чужбина, и запис и издаване на трети албум.
Нека всеки, който има интерес, да остави лично съобщение във фейсбук профила ни, ние ще се свържем с него.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото