Момчетата от инди поп-рок бандата hug or handshake представят най-новия си сингъл SLOWBOY и видеоклипът към него. Една силно зареждаща песен, носеща мелодично и танцувално поп звучене, подкрепено от силно въздействащи вокални линии. “Tази песен е една по-енергична и ведра посока в сравнение с парчетата от дебютния ни албум Once Upon a Pink Sedan. Надявам се да е стъпка напред в развитието на стила ни, но без да бягаме от себе си.“ – споделя Петър.

SLOWBOY е първото парче, което официално излиза на бял свят след дебютния им албум, но всъщност то отдавна радва феновете по време на концертите на групата.

Slowboy вече е навъртяло не малко километри, защото го свирим по концертите ни още от края на 2021-ва. Хората го приемат добре, някои даже казват, че им е любимото наше парче.“ – разказва Тони.

Автор на текста на SLOWBOY е Антон, музиката е на Петър и Антон, а за аранжимента, записа и смесването момчетата отново работят в добре смазаната колаборация с музикалния си продуцент Симеон Лозанов – Monyx.

Режисьор и оператор на свежото видео е Никола Атанасов, с който процеса на работа винаги е доста флуиден. Негово дело са първите два видеоклипа на hug or handshake – Molten Dreams и Blaze of Sorry. Лентата е стилна и позитивна, а историята в нея разказва за две момчета, на които им се иска да могат да танцуват, опитват се да намерят вътрешния си SLOWBOY и да не им пука много как изглеждат, въпреки че реално им пука.

SLOWBOY в музикалните платформи: http://bit.ly/3mTbwkN

 

За повече информация може да следите:

Facebook: hug or handshake

Instagram: hug or handshake

Spotify: hug or handshake

Youtube: hug or handshake