Hollywood Vampires, Annihilator и Kamelot във „Фрактура“

На 4 октомври (Diema, 24:00 ч.) в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Evanescence, Kataklysm, Stryper и Ayreon.

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено интервю с Hollywood Vampires и ще бъде припомнено какви истории разказaха Annihilator за родните фенове. Ще бъде излъчен концерт на Kamelot и репортаж от словенския фестивал “Metaldays”.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c Guano Apes, Trynity ще правят кавър на Sia, класическата песен ще бъде нa Rush, в “Exotic“ ще бъдат представени Passcode, a в рубриката “Live Archive” ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Deftones в България през 2011 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на In Flames, Ascention of The Watchers, Ghostkid, Lords of Black, 40 Days Later, Bad Omens и Black Smoke Trigger също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

Предаването Фрактура се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.

За повече информация посетете:  www.facebook.com Фрактурa

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото