ХИПОДИЛ трибюти в София и Варна

Светльо & The Legends готвят ново издание на супер успешния трибют на Хиподил. Първото подобно събитие се случи в началото на септември и предизвика рекорден за клубната сцена интерес – около 2300 души посетиха концерта на открито в Порк Пай. Така наречената вечер включва сет на Светльо и Легендите, изцяло съставен от песни на Хиподил – близо 30 на брой. Масовката се превръща в истински пънк-ска фест, тъй като към програмата като гости се присъединяват култовите Холера, в пълен състав – начело с Ники Луканов, както и варненците Pizza. И трите групи ще се появят на сцената последователно със собствени сетове.

Сега новите локации са вече две. В София домакин ще бъде *MIXTAPE 5* на 27 декември, четвъртък, а във Варна – Arena Music Varna (бившият клуб Comics) на 29 декември, събота. Билети и за двете събития вече се разпространяват на предварителна продажба в мрежата на Ticketstream.bg на цени от 12 и 10 лв. съответно за двата града, а на самите дати и места – 15 и 12 лв. Вратите на клубовете ще отворят в 20:00ч., а концертната част стартира в 21:30ч.

Наред с това продължава самостоятелното турне на Светльо & The Legends, което тече вече втори месец. На 21 декември групата ще бъде в Русе, на 22 декември в Габрово, на 23 декември в Силистра и на 28 декември в Шумен.

Видео от първото издание:

SVETLIO & THЕ LEGENDS – Alkoholen delirium (Hipodil Tribute – Live @ Pork Pie, Sofia – 5 September 2012)

SVETLIO & THЕ LEGENDS – Bate Goiko (Hipodil Tribute – Live @ Pork Pie, Sofia – 5 Sept 2012)

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото