HELRUNAR издават „Niederkunfft“ през март

helrunar_Band

„Niederkunfft“ е завършен и макар малко по-късно от обещаното, ще бъде издаден на 3 март чрез лейбъла Lupus Lounge, подразделение на Prophecy Productions, са обявили от лагера на немските паган-блекове HELRUNAR.

Дуото има зад гърба си албуми, които им създават репутацията на сериозна блек група в Германия. Творчеството на HELRUNAR традиционно е вдъхновено от нордическата митология, но с „Niederkunfft“ музикантите навлизат в нов етап – както музикално, така и концептуално.

Вокалистът Skald Draugir за първи път в „Niederkunfft“ се обръща към историческа тема, а именно към народите в Европа на границата между Средновековието и съвременността. Обкръжени от предразсъдъци и страхове, разкъсващи се между религията и просвещението. Музиката е претърпяла промяна в съответствие с концепцията, ставайки по-малко яростна, но по-угнетяваща и хладна от когато и да било.

Трак листа и обложката на „Niederkunfft“ изглеждат така:

helrunar cover

 

 

1. Niederkunfft
2. Der Endchrist
3. Totentanz
4. Devils Devils Everywhere!
5. Magdeburg brennt
6. Grimmig Tod
7. Die Kirch ist umbgekehret

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото