HELLYEAH – „Welcome Home“ (Честването на един живот)

hellyeah-2017

Днес хард рок майсторите HELLYEAH издадоха шестия си студиен албум, озаглавен „Welcome Home“, чрез Eleven Seven Music. Изминаха 12 години от издаването на първия им албум – „Hellyeah“, и малко повече от година от смъртта на барабаниста и събрат Vinnie Paul. Китаристът Tom Maxwell сподели:

Докато ние се справяхме с шока от смъртта на Vinnie, ние осъзнахме, че всичките му барабанни записи бяха завършени, всичко, което беше доста сюрреалистичен момент, защото ние осъзнахме, че ни ги е оставил, за да ги довършим. И ние съкрушени отидохме обратно във Вегас, което беше наистина трудно да се направи. Ние все още се чувствахме объркани от погребението и от загубата му, но успяхме да се справим и да приключим китарните и бас записите и след това Chad отиде там и съвсем сам приключи записа. Беше трудно. И слушайки го сега, завършен, си мисля, че Vinnie щеше наистина да хареса този запис и щеше да бъде страшно горд от него.

Новият барабанист Roy Mayorga коментира:

Това е честване на един живот, това е честването на Vinnie.

Welcome Home„, който включва последните записи на Vinnie Paul, съдържа 11 песни, основани на тяхната любов, вярност, почит и уважение към техния паднал брат, включително и отварящата песен “333”, една от двете песни, които Vinnie успява да чуе преди да умре, майсторски китарно изпипаната “Perfect”, смелата “Oh My God” и Top 5 Active Rock сингълът “Welcome Home”. Като вдигнат тост от боговете на рока и любовно писмо до Vince, HELLYEAH предоставят тяхното сърдечно, емоционално парче “Sky and Water”:

Преглъщайки сълзите си отново днес, аз мога да чуя твоя глас / Аз мога да те чуя как казваш ‘Не се разстройвай от малките неща и продължи, продължи.’

За това да бъдеш на половина добър и наполовина зъл и парчето “333” вокалистът Chad Gray коментира:

Много хора могат да си мислят, че Vinnie беше просто барабанист, но той беше много повече от неповторим, разбиващ, зашеметяващ барабанист… Текстът разпознава и пресъздава чувствата, които повечето метълисти изпитват. Това да бъдеш третиран като аутсайдери и да бъдеш съден за начина, по който се обличаш. Това е напомняне към метъл феновете, че независимо от всичко, ти винаги ще имаш място в метъл обществото. Казвайки това… Добре дошъл в семейството! Всички ние сме коренът на полузлото звено „333”.

Басистът Kyle Sanders от своя страна сподели:

Въпреки че всички знаем, че Vinnie Paul е незаменим, това което не можем да си позволим е да не отидем на турне. Въпреки че ще бъде много лесно да кажем, че няма да направим турне, ние трябва. Vinnie щеше да бъде страшно разочарован, ако не промотираме този запис както трябва. Той щеше да ни се ядоса, ако не бяхме вложили всички тези усилия за завършването на записа, а го бяхме оставили да си седи на рафта, докато ние пускаме по една, две песни по радиото и както и да е… И ние знаем това.

Списък с песни:hellyeahwelcomehomecd
01. 333
02. Oh My God
03. Welcome Home
04. I’m The One
05. Black Flag Army
06. At Wick’s End
07. Perfect
08. Bury You
09. Boy
10. Sky And Water
11. Irreplaceable

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото