HELLOWEEN и GAMMA RAY идват с над 35 души екип

Helloween и Gamma Ray залагат на българска бира по време на престоя си в София

Helloween & Gamma Ray

Helloween & Gamma Ray

Както Loud Concerts и ArtBG обявиха, хеви метъл легендите HELLOWEEN и GAMMA RAY се завръщат за съвместен концерт на 15 март 2013 в Арена Армеец. Метъл величията ще бъдат съпровождани от младата бразилска банда Shadowside.

Трите групи, както и придружаващите ги екипи, общо над 35 души, ще пристигнат в София с няколко турбуса и тирове с техника. Helloween и Gamma Ray ще прекарат няколко дни в София преди концерта си на 15 март. Групите ще се възползват от свободните дни за да се срещнат с медии и да разгледат София.

В изискванията си към организаторите групите са по-скоро скромни, като за вечерта на концерта Helloween и Gamma Ray изрично поискаха качествена българска бира, разнообразие от енергийни напитки и обилни количества вода по всяко време.

По време на концерта доброто настроение на феновете ще е гарантирано. Освен метъл карнавала, който ни очаква след като Helloween обявиха конкурс за най-ефектен костюм свързан с групата, има изненада и за любителите на хубавата бира. За пръв път на метъл концерт ще се продава и най-метъл бирата – Hobgoblin. Специално за събитието в Арена Армеец ще бъдат разположени Hobgoblin щандове, на които феновете ще могат да опитат новия 440 ml. кен на английската бира.

Билетите за концерта на HELLOWEEN и GAMMA RAY са в продажба в мрежитe на Ticketstream.bg и Eventim.bg в цялата страна. Местата, от които ще могат да бъдат закупени са магазините на Office 1 Superstore, TBI credit, Orange, Germanos, Пикадили, Техномаркет, Public, бензиностанции OMV, M-Tel, На Тъмно, касата на “Арена Армеец”, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.eventim.bg.

Пропуските са на цена от 40 лв в предварителна продажба. В деня на концерта, както и на място на самото събитие ще са по 45 лв.

Феновете на двете формации още помнят епичния им съвместен концерт през ноември 2007, част от първото издание на “Hellish Rock Tour”, което премина през 34 държави в Европа, Азия, Северна и Южна
Америка с общо 95 концерта. Ето, че идва и втора ударна доза хеви и пауър метъл и този път преживяването ще бъде още по-вълнуващо. HELLOWEEN и GAMMA RAY обещават много изненади и грандиозен
финал.

По време на събитието на 15 март публиката ще бъде разположена на терена на залата, а трибуните ще бъдат прибрани и няма да се ползват.

Пушенето в залата е напълно забранено, включително и във фоайетата!

Фен, който пуши на територията на залата, ще бъде изведен навън, без възможност да се върне повече в нея!!!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото