HELLION STONE с нов сингъл и албум

Родната банда HELLION STONE съобщи, че работи усилено по нов албум. Днес групата представя първия сингъл от него – Somebody Dared и то с текстово видео.  Ето какво споделят момчетата:


Парчето по стара изпитана рецепта е записано и миксирано от великаните Петър Братанов Pepinio Records и Васко Райков Audioslot, а видеото е дело на талантливия Николай Колев.

Somebody Dared е не просто енергичен жокер за задаващия се след броени седмици албум, но и първата песен, която с Hellion Stone
издаваме от много дълго време насам. Затова и този момент е толкова специален за нас – защото (напук на международното положение) официално откриваме сезона с обещанието за една много наситена със събития пролет! БЛАГОДАРИМ на вас за приятелството, безкрайната подкрепа и особено много – за търпението. Бъдете здрави и събирайте сили, че едва сега започваме!
С цялата обич и признателност на света,
Hellion Stone

  1. #1 написан от Анонимен (преди 3 месеца)

    Много интересни и добре изпълнени парчета, но звукът не е съвсем на ниво. По радиото нищо не се разбира от песните. Сигурно на живо ще е велико!

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото