HAMMERHEAD (BG) с концерт днес

ЪПДЕЙТ! Концертът се мести. Вижте ТУК.

Концертът в памет на Клиф Бъртън е тази вечер! Специалният концерт на  HAMMERHEAD (BG) ще се състои от на откритата сцена АРЕНА СОФИЯ, столичен колодрум Сердика в Борисова градина.

Програмата за вечерта е следната:
19:00 часа – отварят вратите за публика;
20:00 часа – HAMMERHEAD(BG)

Всички въвлечени в това събитие декларират желанието за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на феновете условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в клуба.

Носете си дъждобрани и сгъваеми чадъри!

Билетите са в продажба онлайн и в мрежата на Eventim.bg в цялата страна. Електронната версия на билетите дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи или да бъде проверен на място през телефона.

Всички фенове под 18 годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да получите и на място преди събитието.

             Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта безплатно – с придружител и попълнена декларация.

            По време на програмата, присъстващите ще могат да се подкрепят с храни и напитки от специално обособените барове.

Предстои много специална вечер под откритото небе!

Събитието се организира с подкрепата на официалния фен клуб на METALLICA у нас – Harvester Of Sofia и професионалните организатори на събития BGTSC.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото