GWENDYDD с кампания за набиране на средства за втори албум

GWENDYDD стартираха кампания за набиране на средства за втория си дългосвирещ албум. Само за шест дни те вече са достигнали 19% от набелязаната цел. Ако ви харесва какво правят четирите дами и Бамби Никифоров, подкрепете ги ТУК.

А ето какво разкриват самите музиканти за себе си:

Създадени в София, през 2018, ние сме сред най-бързо развиващите се групи на метъл сцената в България. GWENDYDD се роди от една обща мечта на петима непознати и тяхната любов към музиката, които в последствие станаха повече съмишленици. Станаха приятели. Това сме ние.

Виктория Стоичкова – вокали

Радостина Желязова – китара

Ирена Ангелова – китара

Соня Радева – бас

Никифор “Бамби” Никифоров – барабани

През 2020 издадохме дебютния си албум “Human Nature”. Въпреки, че пандемията унищожи всичките ни планове за турнета, не спряхме да работим и да се развиваме. Използвахме времето за създаването на музикални видеа, онлайн концерти и документални видеа. Трудът ни се отплати. Въпреки трудните обстоятелства, успяхме да направим няколко концерта на живо в България, както и първото си мини-турне извън България и дори да участваме в белгийския фестивал Female Metal League Fest.

Дойде време за нашия нов албум, който ще носи името CENSORED! Тези от вас, които са слушали дебютния ни албум “Human Nature”, знаят, че не можем да сложим рамки на стила си и да го определим, като конкретен жанр. Музиката ни е комбинация от тежки и брутални части. Мелодични, groovy и djent рифове. Напълно искрена и чиста емоция, излята под формата на музика. Пандемията определено ни повлия, както и на всички. Това може да бъде видяно в звука и текстовете на песните от новия ни албум.

Целта ни за този албум е да бъде по-добър от предишния във всички аспекти – качество, продукция и композиция. С всяко нещо, което правим се стремим винаги да надграждаме себе си. Целта ни е да ви правим щастливи с музиката си и доволни от прогреса, който постигаме, като банда.

Без някой, който да чуе музиката, тя просто изчезва във времето. Без вашата подкрепа, нямаше да можем да правим това, което обичаме – да споделяме музиката си със света.

За какво ни трябват ресурсите?

  • Запис на инструменти и вокали
  • Миксиране и Мастериране
  • Производство на компакт дискове и мърчандайз
  • Дизайн на обложката
  • Музикално Видео

В замяна на сумата, с която решите да ни подкрепите, можете да получите CD на новия ни албум – CENSORED, тениска, ръчно рисувани палки от нашата китаристка – Радостина Желязова, ръчно написан текст на някоя от песните ни от нашата вокалистка – Виктория Стоичкова и много други ексклузивни артикули, които можете да разгледате в дясната част на страницата. Има много интересни неща, които ще бъдат налични единствено в тази кампания!

Допълнителна Важна Информация

*Таксите за доставката се покриват от купувача.

*Приемат се плащания през PayPal, Revolut и по Банкова Сметка.

*Ще получавате информация за развитието на кампанията по email, така че, уверете се, че сте написали своя email правилно.

*Ще се свържем с вас за размер на тениска и за допълнителна информация за доставката на вашите артикули.

*Всички артикули ще бъдат изпратени след края на кампанията.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото