Guano Apes показаха актуални снимки от новото си видео Oh What a Night!

Снимки, заснети в Дубай, по време на работата върху новото видео от пилотния сингъл ‘Oh What a Night’ показаха Guano Apes на официалния си фейсбук профил.

Култовата група все още не бърза да разкрива подробности около бъдещия си албум ‘Bel Air’, но най-ревностните фенове вече могат да се насладят на пилотното парче, както и на новата визия на групата, която издава част от художествената и музикална концепция на албума.

Все така верни на първичния си оригинален стил и все пак с по-зряла визия, която личи включително и от по-женственото излъчване на Сандра, култовата четворка смело се втурва към новото предизвикателство, което звучи по-енергично, директно и завладяващо от всякога!

Новият албум ‘Bel Air’ излиза точно на 1 Април, 2011, и веднага след това групата поема на голямо турне, на което първата спирка отново е в София. Точно, както започна и турнето на голямото им завръщане преди две години, българските фенове отново ще имат привилегията да са първите, които ще видят и чуят култовата група, но този път с чисто нов материал, в допълнение към любимите на цяло поколение хитове.

Концертът е на 9 Април, в зала Универсиада в София.

Билети в мрежата на Eventim.


  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото