Група GLOCK с част от своята нова песен

Само преди седмица, група GLOCK пуснаха своята първа песен „Turn Back The Time” и толкова скоро те споделят с нас част от новото си творение, в което ще се пее на български език и което ще е със специалното участие на рапърът Davidoff, познат изпълнител в българската рап среда. Новото парче на групата се казва „Бум-Бум“, а самото заглавие се е родило от текста, който ще бъде включен към песента в изпълнение от самия рапър.

Другата интересна част е, че песента ще бъде представена с клип, който в момента се снима от Андрей Балкански от A-Vision. Клипът ще включва кадри от самото записване на песента.

По-долу можете да чуете част от самата песен, а инфото за парчето ни бе предоставено любезно от самите George Judas (бас/вокали) и Stefan Denis (китари/вокали). Чуйте го и очаквайте новото над четири минутно парче скоро!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото