Получихме следното съобщение:

GROOH FIESTA 2019

GROOH FIESTA 2019

Скъпи съотечественици,

От Katrin Music, ни е изключително драго да ви приветстваме, на мартенска Грух Фиеста.

В основата си, събитието има два повода – представяне на новото попълнение в редиците ни, а именно – монтанските кросоувър импровизатори

MENTALY DEFILED, и на второ, но не на последно място – подобаващо отбелязване на годината на Свинята.

За целта, положението скълъпихме по следния начин, че да постигнем относителна дисхармония.

Дорс опън 19:00 с  ЛЕПКАВА ГНЯС. Според преданията, в основата на всяка свинщина, е необходимо да има солидно количество лепкава консистенция.

19:40 – От дълбоките дебри на Надежда излизат Stoner/Death хегемоните CHURCH OF DESTINY, за да подправят свинщината с fuzz и тежки рифове и да направят нещата истински грозни

20:20 –JFT обичат свинщината във всичките й форми, както сами споменават в песните си. Това ги прави перфектно попълнение към изгърбването на кочината и тематичния празник.

21:20 – Точно, когато вече сте я втасали, на сцената ще цъфнат, гореопоменатите монтански левенти, които не спират да впечатляват с творчеството си, редица поклонници на широк спектър от екстремни жанрове. MENTALY DEFILED!

И това далеч не е всичко.

Следват могъщи довършителни процеси, за които, запретнаха ръкави, дет – грайнд бруталягите от WARSCUM (22:00), които вече многократно са се доказали в тежки, мътни и кървави битки.

И накрая, за да ви нанесат окончателен погром и за да извършат своя дебют на софийска почва, пристигат, директно от европейската столица на културата, брутал дет метъл академиците от POLYGON (23:00). Сравнително нова, но стремглаво настъпваща, в стил вабанк, банда, която, по данни от достоверни източници, където е минала, трева още не е поникнала.

Та, както вече сте се досетили – очертава се крупен вилнеж, от онези, които е грехота да се пропуснат, така че – самосезирайте се и ви чакаме!

Визата за пребиваване на касапницата ще е 10 точки.

Заделете си дрехи за цапане и късане, и минете на свинска диета, поне до 30ти март