GREY DAZE ще издадат албум в памет на Chester Bennington

Преди нещата да потръгнат с LINKIN PARK, вокалистът Chester Bennington, тогава на 15-годишна възраст, става част от модерната рок група GREY DAZE от Финикс, Аризона. Групата е активна едва четири години и издава два студийни албума.

През 2016 г. Chester обяви, че ще събере членовете на GREY DAZE, за да презапишат и издадат избрани песни от двата албума, използвайки модерна технология и повече бюджет от това, с което са разполагали по време на първите записи. Реюниън концерт беше обявен за следващата година, но не се състоя, заради трагичната смърт на вокалиста едва три месеца по-рано.

Вдовицата на певеца Talinda публикува изказване в социалните мрежи, което гласи, че албум ще бъде издаден през лейбъла Loma Vistа. Той ще включва избрани презаписани песни от останалите музиканти Cristin Davis (китара), Mace Beyers (бас) и Sean Dowdell (барабани/беквокали) и оригинални вокални записи на Chester. Записа ще съдържа също колаборации с гост музиканти, сред които са Jaime – синът на Chester и членове на KORN, P.O.D., BUSH, ORGY и JULIEN-K.

chester bennington-rip

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото