Gregor Mackintosh обяви края на VALLENFYRE

vallenfyreband2017_638

 Дет/дуум метъл бандата VALLENFYRE, водена от Gregor Mackintosh (PARADISE LOST), обяви своето разпадане. Самият Mackintosh, който е китарист и вокалист в нея, беше обещал, че след като издаде цялата трилогия албуми – „A Fragile King“, „Splinters“ и „Fear Those Who Fear Him“, той лично ще обяви края на VALLENFYRE. Последното шоу на музикантите ще се състои на 29 септември в Лондон. По-долу е наличен плакат на събитието. Gregor Mackintosh коментира:

Някои от вас бяха наясно със факта, че бандата скоро ще се разпадне. Гордея се и с трите произведения, които сътворихме през годините, но е време за нас да оставим VALLENFYRE зад гърба си. Напомням, че стартирах групата като проект, чрез който да излея чувствата си след смъртта на баща ми и искам така да си остане.

В крайна сметка, аз и Chris решихме да стартираме нов проект на име STRIGOI. Той ще продължи от там, където VALLENFYRE приключи. Благодарим на всички фенове, които продължават да ни подкрепят. Ще се радваме да ви видим за последно като VALLENFYRE на някои от предстоящите фестивали – Full Force Festival (16 юни) и Wacken Open Air (2 август), или направо на прощалния ни концерт в Лондон.

34342499_1666818116727236_3999806440360378368_n

  1. #1 написан от Miroslav-Velzevul (преди 3 години)

    Достойна постъпка….браво…

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото