GRAVE с премиера на “Morbid Ascent”. Чуйте ново парче!

Чисто новото издание на шведите Grave – “Morbid Ascent”, ще бъде официално на пазара на 26-ти август чрез Century Media, като ще се предлага във формати: дигитално и мини-плоча.

Първото парче “Venial Sun” може да бъде чуто тук:

EP-то включва две чисто нови парчета, кавър на „Possessed” на Satyricon, ремикс на “Epos”, както и презаписана версия на “Reality Of Life” – класически демо трак на Grave от “Sexual Mutilation” (Demo, 1989).

“Venial Sin” включва няколко разтърсващи гост-сола от Eric Cutler (Autopsy). Обложката, включително целият артуърк отново е дело на Costin Chioreanu, който и преди е работил с Grave, както и с Darkthrone, Destroyer 666, Ulver и т.н.

Траклист (дигитален даунлоуд):

1. Venial Sin
2. Morbid Ascent
3. Possessed (originally by Satyricon)
4. Epos (Risen From The Tomb – Remix)
5. Reality Of Life

Траклист (плоча):

Side 1:
1. Venial Sin
2. Morbid Ascent

Side 2:
1. Possessed (originally by Satyricon)
2. Epos (Risen From The Tomb – Remix)
3. Reality Of Life

И двата формата на “Morbid Ascent”, дигитален и плоча, ще бъдат на достъпни цени. Плочата ще се предлага в 4 цвята: тъмно-зелен (100 броя), жълт (200 броя), прозрачно-оранжев (200 броя) и черен (600 броя).

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото