GOTHIC FATE с Uwe Wessel(ех-GAMMA RAY) издават албума “Illuminati“

 За мнозина не е тайна, че Хамбург е люлката на gothic-fate-illuminati-artworkнемските пауър и хеви метъл жанрове. От там започват някои от легендарните банди в жанровете – HELLOWEEN, GAMMA RAY, RUNNING WILD, IRON SAVIOR и др. На 29 май, Skol Records ще разкрият една от най-пазените тайни на Хамбургската сцена – албум, който ще обедини в едно всичките тези легендарни имена. “Illuminati“ е дебютният албум на GOTHIC FATE. Бандата е била активна от 1998г. до 2005г. и е записала две демота. Освен тях, през 2004г. те също са записали и студиен албум с името “Illuminati“, който е останал в сенките на жанра и сцената, неизвестен на хората.

 Част от GOTHIC FATE е Uwe Wessel(ex-GAMMA RAY), който е записал и издал с тях албуми като “Heading For Tomorrow“ и “Sigh No More“, както и няколко сингъла и легендарното видео “Heading For The East“. “Illuminati“ е бил записан и миксиран от Wolfgang Budde, а наскоро и мастериран от Bart Gabriel. Творбата ще включва 13 песни, като отдели части от песните можете да чуете в тийзъра по-долу.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото