GOGOL BORDELLO на Wrong Fest 2021

Един от малкото фестивали, които се проведоха през 2020 – WRONG FEST обяви първите пет имена от своята програма за 2021г.

С това прессъобщение искаме да споделим новината, че Gogol Bordello – американският пътуващ цирк, вкоренен в музикалната кръв на Източна Европа, ще сложи ръка върху сцената на Wrong Fest 2021 под кулата на Гребната база в гр. Пловдив.

Освен тях на фестивала ще са и Shortparis – накратко, най-интересната руска съвременна банда. Музикантите от Сибир са една от най-стилистично издържаните организации в световен мащаб. Можем да кажем, че това ще единственото място, на което ще можете да ги чуете.

Mother’s Cake са познато име на българската публика, като австрийците са една от най-важните neo-psychedelic банди в Европа и света. Техните живи изпълнения имат способността да си играят с времето по начин, характерен само за най-добрите.

Една от най-здраво пазените тайни през последните няколко месеца е ексклузивното участие на един от най-мистичните и авангардни проекти раждан в България – Пистамашина.

Към всичко това сме добавили и софийската поп-пънк банда Спални Места, които прекрасно боравят с абсурда, като изразно средство.

Общо билетите за фестивала са 5000, като в продажба са пуснати само 200 на промоционална цена от 70 лева.

Част от програмата за WRONG FEST  2021 е вече известна, тъй като поради коронакризата някои групи, предвидени за 2020, бяха преместени за 2021 г. Тяхното повторно обявяване зависи изцяло от развитието на пандемията.

Полезни връзки

събитие: https://www.facebook.com/events/849730745841848
инстаграм: https://www.instagram.com/wrongfest2021/
билети: https://bilet.bg/bg/events/wrong-fest-2021/2515

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото