GODSMACK са вече в България!

Godsmack_Burgas Airport_15.06.2015

 

Супергрупата Godsmack кацна преди броени минути на летище Бургас! Съли Ерна и неговите музиканти пристигнаха у нас за участието си в най-чаканото музикално събитие това лято – Summer Chaos Festival 2015.

 

Строежът на сцената за фестивала започна още в събота, а техничестката апратура с озвучаване, осветление и специални мултимедийни ефекти пристигна с 6 тира. Съоръжението ще бъде с внушителни размери, съобразено с всички  зиисквания за истински  световен рок фестивал, а по изграждането му работят над 70 чвека.

 

За престоя си в Бългрия музикантите от Godsmack са поръчали изцяло здравословна храна. Всички ястия трябва да  бъдат приготвени от био продукти, без съдържание на глутен и задължително  без гъби – зеленчукови супи, риба тон, пиле, патица, 100% био натурални сокове.

 

Организаторите на събитието M.E.Mucis напомнят, че вратите на стадион Лазур ще бъдат отворени точно в 15:00ч, а първата група – българската подграяваща банда The Pomorians ще се качат на сцената в 15:30ч.

 

Блетите за Summer Chaos Festival 2015 са на привършване. Все още има места в правостоящия сектор Терен 2 на цена 65 лв., а също и в седящите сектори на цени съответно 100, 80 и 60 лв.

 

Оналйн продажбата на билети е преустановена от днес, но те все още могат да бъдат закупени от мрежата на Тикетпро в цялата страна, както и на касите на стадион Лаузр и касата на хотел България в центъра на Бургас.

  1. #1 написан от 666 (преди 4 години)

    БОЙКОТ НА БАЙ ГАНЯ…………

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото